Esittely

Annmeri Helminen, lyhytterapeutti

 

Koulutus

Sosionomi AMK (2025)

Työnohjaaja (2022)

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2021) sis. psykoterapeuttiset valmiudet 30 op

Lähihoitaja (2021)

Merkonomi (2013)

Terapeutti ja kannustaja

Minulle on luontaista kannustaa, rohkaista ja innostaa. Sen lisäksi ihminen on aina ollut se kiinnostavin asia: jo pienestä pitäen tarkkailin ihmisten käyttäytymistä ja mietin, miksi joku toimii niinkuin toimii. Olen työskennellyt monilla eri työpaikoilla, aina tehdastyöstä asiakaspalveluun ja hoitotyöhön, mutta kaikkia kokemuksia ja työnkuvia yhdistää aito kiinnostus ihmisiä kohtaan ja halu yrittää ymmärtää heidän käyttäytymistä, luonnetta ja persoonaa.

Innostus terapiaan

Uskon, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Terapiakoulutukseen lähdin pitkän kypsymisen, itsetutkiskelun ja omien, haastavien elämänkokemusten jälkeen. Koulutus antoi paljon ja tiesin olevani oikealla tiellä, sillä nautin terapian tekemisestä jo opiskeluaikoina. Keväällä 2021 valmistuin ratkaisukeskeinen terapeutti/sielunhoitoterapeutti koulutuksesta (sisältäen psykoterapeuttiset valmiudet 30op). Tämän lisäksi minulla on myös merkonomin, lähihoitajan ja työnohjaajan tutkinnot.

Ajatteluumme voimme vaikuttaa

Terapiatyötä teen aidolla kiinnostuksella ja uteliaisuudella ihmistä kohtaan. Ajattelen, että emme aina voi vaikuttaa vastaan tuleviin haasteisiin, mutta omaan ajatteluumme voimme. Mieli on ihmisen tehokkain ja tärkein työkalu.

Aitoja kohtaamisia

Minulle jokainen asiakas on tasavertainen ja pyrin luomaan vuorovaikutteista keskustelua turvallisessa ilmapiirissä. Aito kohtaaminen ja kuulluksi tuleminen on tärkeää, se että voit olla oma itsesi ja tuoda persoonasi esiin. Tärkeintä on hyvä keskinäinen yhteys ja arvostava kohtaaminen.

Tervetuloa terapiaan!

Annmeri